De vereniging

De vereniging

Keizer Otto

Gymnastiek en Turnvereniging Keizer Otto is opgericht 25 september 1900. Draagster van de erepenning van de stad Naarden. Koninklijk sinds 18 september 1967.

 

Welkom op de website van GTV Keizer Otto, een bijna 118 jarige gymnastiek- en turnvereniging waar recreatie- en wedstrijdsport hand in hand gaan. Centraal staat het met plezier bewegen en dat iedereen zich kan ontwikkelen op zijn of haar niveau.
Op deze website treft u allerlei informatie aan, zoals het laatste nieuws, algemene informatie, activiteiten- cq wedstrijdkalender, de lestijden, foto's en filmpjes.
We zijn trots op ons technisch kader en onze vrijwilligers. We investeren in het opleiden van technisch en vrijwillig kader, we willen wel professioneel te werk gaan ondanks dat we een amateurvereniging zijn.
Het hele seizoen door organiseren we diverse activiteiten voor al onze leden om de binding met en tussen onze leden te verstevigen. En om natuurlijk veel plezier te hebben met elkaar. Daarnaast organiseert Keizer Otto ook een aantal wedstrijden: de Springwedstrijden (1e zaterdag in november) en de Onderlinge Wedstrijden (vlak voor de zomervakantie).