Historie

De vereniging is nu bijna 117 jaar oud. Maar hoe is het begonnen zo rond het jaar 1900 en wat is er allemaal gebeurd gedurende die jaren. Hieronder zullen we een paar prachtige momenten met jullie delen.

Hierbij een artikel waarin de geschiedenis van onze vereniging is beschrijven:
Artikel_Volkskrant_2001

1903

Een van de eerste foto's van de vereniging GV Keizer Otto die zijn genomen vlak na de oprichting in 1900. Meer dan 100 jaar later tonen we nog steeds dat we een sterke en gezonde vereniging zijn.

1913

De club tijdens onafhankelijkheidsfeesten in Naarden  in 1913. Al honderd jaar vrij van de Franse overheersing. Demonstraties geven we nog steeds in de vesting van Naarden.

1920

Een prachtige groepsfoto uit het jaar 1920. Genomen vlak na de eerste Wereldoorlog en zo als te zien is waren er jongens en meisjes lid van de vereniging. En alleen volwassen mannen!

1945

Een groepsfoto vlak na de 2e Wereld Oorlog en gezien het aantal personen op de foto alweer volop in beweging. Herkent u misschien nog iemand?

2000

Jaaaa, 100 jaar jong!! En iedereen wilde op de foto om dat te vereeuwigen. Helaas liet het weer ons een beetje in de steek, dus geen zonnetke, maar wel allemaal lachende gezichten: lid zijn van Keizer Otto is erg leuk!!