Jeugdraad

Filmavond bij Keizer Otto

Lieve kinderen,

Zaterdag 11 maart is er weer filmavond bij Keizer Otto! We nodigen jullie allemaal uit om met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje te komen kijken naar een leuke film en natuurlijk popcorn te komen eten!!!

We zullen die dag twee films draaien; één voor alle kinderen t/m 9 jaar en één voor kinderen die 9 jaar of ouder zijn. De eerste film start om 15.00 uur. De deuren gaan om 14.30 uur open. Om 17.00 uur mogen jullie weer opgehaald worden door jullie ouders. De tweede film begint om 18.30 uur en zal rond 20.30 uur klaar zijn.

De kosten voor de film zijn 2 euro. Vergeet je van te voren niet in te schrijven op onze website. Dit kan t/m 8 maart en is verplicht. Zonder inschrijving kan je helaas niet meer binnen komen.

Bij 120 inschrijvingen is de film vol. Iedereen mag één vriendje/vriendinnetje óf één broertje/zusje meenemen, schrijf deze dan ook in via onze website.

Trek je mooiste kleren aan voor een gezellig avondje uit!
We hopen jullie allemaal te zien in de Kroon
(Meerstraat 88, Naarden, de gele gymzaal)!

Groetjes,

De Jeugdraad

Klik hier om om je in te schrijven

Wie wij zijn

De Jeugdraad bestaat al sinds 1990 en organiseert per seizoen een aantal nevenactiviteiten. Bekende activiteiten zijn: Disco en Filmavond.

De Jeugdraad bestaat uit de volgende leden:

Bovenste rij van links naar rechts: Bianca Wieman, Sebastien Hoek en Delaja Noordhuis
Onderste rij van links naar rechts: Nathalie Eschauzier en Tessa van der Mark

Niet op de foto maar wél in onze Jeugdraad: Rosalotte van den Dikkenberg.