Jeugdraad

Sinterklaasfeest

Sinterklaas is weer in het land en zoals elk jaar komt hij ook een bezoekje brengen aan Keizer Otto.

Het sinterklaasfeest is dit jaar op zondag 2 december in gymzaal de Kroon (Meerstraat 88, Naarden). Jullie zijn welkom vanaf 14.30 uur en om 16.30 uur kunnen papa en/of mama jullie weer komen ophalen. Het is een feest voor kinderen dus de papa's en mama's kunnen niet blijven.

Je mag verkleed komen, maar niet geschminkt. De schmink maakt onze toestellen namelijk heel erg vies. Het Sinterklaas feest is gratis en inschrijven kan via onze website: www.keizerotto.nl. Wij verwachten dat het druk wordt, dus vriendjes en vriendinnetjes kunnen helaas niet mee.

Heb je zin in een leuk feestje, ben je 8 jaar of jonger (minimaal 4) en lijk het je te gek om Sinterklaas te ontmoeten, dan moet je zeker komen!

We hopen jullie allemaal zondag de 2de te zien!

Groetjes van de Jeugdraad.

Klik hier om om je in te schrijven

Wie wij zijn

De Jeugdraad bestaat al sinds 1990 en organiseert per seizoen een aantal nevenactiviteiten. Bekende activiteiten zijn: Disco en Filmavond.

De Jeugdraad bestaat uit de volgende leden:

Bovenste rij van links naar rechts: Bianca Wieman, Sebastien Hoek en Delaja Noordhuis
Onderste rij van links naar rechts: Nathalie Eschauzier en Tessa van der Mark

Niet op de foto maar wél in onze Jeugdraad: Rosalotte van den Dikkenberg.