Jeugdraad

Disco - Keizer Otto op wereldreis

Op zaterdag 13 oktober is er weer een disco in de Kroon. Met dit jaar het thema Keizer Otto op wereldreis. De avond zal in het teken staan van reizen door de verschillende landen in de wereld.

Heb jij altijd al een reis door de wereld willen maken? Meld je dan snel aan en reis met ons mee. Trek je mooiste kleren aan. Misschien kunnen we wel zien bij welk land jou kleren horen.

Jullie zijn van 18.30 uur tot 20.30 uur van harte welkom. De deuren gaan om 18.30 uur open. Het reisticket kost 3 euro en inschrijven is verplicht. Je kunt je tot vrijdag 12 oktober aanmelden. Iedereen van 6 t/m 12 jaar is welkom! Je mag één vriendje of vriendinnetje meenemen, maar schrijf hem of haar ook even in.

Groetjes van de Jeugdraad.

Klik hier om om je in te schrijven

Wie wij zijn

De Jeugdraad bestaat al sinds 1990 en organiseert per seizoen een aantal nevenactiviteiten. Bekende activiteiten zijn: Disco en Filmavond.

De Jeugdraad bestaat uit de volgende leden:

Bovenste rij van links naar rechts: Bianca Wieman, Sebastien Hoek en Delaja Noordhuis
Onderste rij van links naar rechts: Nathalie Eschauzier en Tessa van der Mark

Niet op de foto maar wél in onze Jeugdraad: Rosalotte van den Dikkenberg.

Hallo allemaal,
Op zaterdag 13 oktober is er weer een disco in de Kroon. Met ditjaar het thema Keizer Otto op wereldreis. De avond zal in het tekenstaan van reizen door de verschillende landen in de wereld. Heb jijaltijd al een reis door de wereld willen maken? Meld je dan snel aanen reis met ons mee.Trek je mooiste kleren aan. Misschien kunnen wewel zien bij welk land jou kleren horen.Jullie zijn van 18.30 uur tot 20.30 uur van hartewelkom. De deuren gaan om 18.30 uur open.Het reisticket kost 3 euro en inschrijven kan viade website van Keizer Otto www.keizerotto.nl. Inschrijven isverplicht. De inschrijven kan tot vrijdag 12 oktober. Iedereen van 6t/m 12 jaar is welkom! Je mag één vriendje of vriendinnetjemeenemen, maar schrijf hem of haar ook even in.
Groetjes van de Jeugdraad.