Lidmaatschap en proeflessen

Proefles

Wat u moet weten:

• U hoeft geen afspraak te maken voor een proefles
  • U kunt gewoon een keer binnenlopen bij de training van uw keuze
  • Neem sportkleren (t-shirt, sportbroekje) mee, zodat er meteen mee kan worden gedaan
  • Als uw vragen heeft stel deze gerust dan aan de train(st)er
    • bijvoorbeeld over het inschrijven en of er een wachtlijst is voor de groep
  • Uw 2e proefles mag ook op een andere dag en/of bij een andere activiteit worden gevolgd

Inschrijven

Klik hier voor het inschrijfformulier. U kunt het inschrijfformulier weer ingevuld inleveren bij de train(st)er.

Opzeggen

Voor het opzeggen van het lidmaatschap gelden de volgende regels:
  • Opzegging van het lidmaatschap geschiedt alleen door onderstaand formulier in te vullen.
  • Een opzegging dient tenminste één (1) maand voor de datum van beëindiging van het lidmaatschap in het bezit van de ledenadministrateur te zijn.
Online opzeggen voor

...dan eindigt het

lidmaatschap op

1 maart 1 april
1 juni 1 juli
1 september 1 oktober
1 december 1 januari

U kunt zich uitschrijven door middel van het uitschrijfformulier.
Klik hier voor het uitschrijfformulier.

Medische keuring

Een medische sportkeuring wordt door onze sportbond niet meer verplicht gesteld, waardoor een ieder zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen gezondheid. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts.