Trainers

Recreatief Turnen

Sebastien Hoek

Trainer wedstrijd- en recreatie turnen heren en rope skipping demoteam; Lid van Jeugdraad

Nathalie Eschauzier

Trainster meisjes recreatie, kleutergym en seniorenturnen.

Tanja van Eck

Verzorgt de lessen Ouder-Kind gymnastiek en Peuter-gymnastiek. En Meisjes 6-8 jaar.

Bibi Dekker

Anouk van der Mark

Delaja Noordhuis

Merel Klaassen

Merel is op donderdagavond de trainster voor ons Puber-uur in de Kroon en op de vrijdag geeft Merel training aan 2 recreatie groepen en een selectie groep op het h-supplement nivo.

Rope skipping

Tessa van der Mark

Trainster rope-skipping recreatie en selectie; Trainster dames turnen selectie mini's t/m jeugd.

Mieke Hölscher

Trainster Recreatie Senioren

Nicky de Beer

Trainster Selectie Rope Skipping

Wedstrijd Turnen

Jeroen van der Mark

Ik ben trainer van de turnselectie en daarbij vervul ik ook de functie van Voorzitter Technische Commissie.

Bianca Wieman

Trainster van recreatie meisjes 4 t/m 16 jaar en trainster C-Selectie.

Muriel Klein

Trainster 6e en 5e divisie turnen Dames

Anke Herber

Hoofdtrainster 4e divisie en Nationaal

Pascal Kempers

Pascal is de trainer op de zaterdag in de gymzaal aan de Bremstraat. Op zaterdag is hij de trainer van de selectie groep 6e divisie.

Anouk van der Mark

Merel Klaassen

Bewegen voor ouderen

Els White

Trainer senioren 55+ groep

Cobie van Wijk

Trainer senioren 55+ groep

Reina Geuzenbroek

Reina verzorgt de trainingen "Bewegen voor ouderen" op de dinsdagavond en woensdagmiddag.

Peuter en Kleuter gymnastiek

Tanja van Eck