Inschrijfformulieren

Inschrijven beweegdiploma afgymmen

 

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

 

Uw zoon/ dochter neemt elke week deel aan één van de kleuter gymlessen bij GTV Keizer Otto. Uw zoon/ dochter krijgt op zondag 30 juni, tijdens een feestelijke ochtend, de mogelijkheid om ‘af te gymmen’ en zijn/ haar beweegdiploma te halen.

Waarom het beweegdiploma?

In de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats. In deze periode komen namelijk verbindingen en vertakkingen van de hersencellen tot stand. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hier op in te spelen. Daarnaast is bewegen gezond. En helpt het om overgewicht tegen te gaan. Zodra uw kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk. Het beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling.

Waarom afgymmen?

Op zondag 30 juni 2019 krijgt uw kind de mogelijkheid om af te gymmen voor zijn/ haar beweegdiploma. Het diploma is een officiële erkenning van de motorische vaardigheden van uw zoon/ dochter. Het diploma wordt daarom alleen uitgedeeld aan de kinderen die voldoen aan de eisen voor het beweegdiploma 1 of 2 die door de KNGU zijn vastgesteld. Voor de kinderen is het vooral een feestelijk moment, zij kunnen tijdens deze ochtend aan hun ouders laten zien wat zij de afgelopen weken bij de gym hebben geleerd.

Deelname aan het afgymmen

Het afgymmen voor het beweegdiploma vindt plaats op zondag 30 juni van 8.45 uur tot 9.30 uur in de Kroon (Meerstraat 88, Naarden). U kunt uw zoon/ dochter opgeven via www.keizerotto.nl. Dit kan tot 17 juni.