Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
14/12/2014

Een paar foto's van het afgelopen weekend!!


Vandaag mochten Kato en Noor naar Amsterdam om hun eerste voorwedstrijd te turnen om zich te plaatsen voor de landelijke wedstrijden later dit seizoen.

Ze mochten bij sprong beginnen. Allebei sprongen ze prachtig over de Pegases. Daarna de 2esprong bij de mattenstapel; Kato turnde de arabier flickflack tot stand en Noor de streksalto. Kato liet een mooie sprong zien, maar helaas was de aanloop van Noor iets te zacht waardoor de landing niet helemaal lukte.
Het tweede toestel was rek; de klosjes voelden iets anders dan die in de zaal, maar gelukkig turnden de meiden goede oefeningen. Noor met mooie hoge zwaaien en Kato zelfs met twee reuzen.
Daarna was de balk aan de beurt; Kato turnde een SUPER oefening, waar later zelfs andere trainers complimenten over kwamen brengen. Ze werd dan ook beloond met een zeer hoog cijfer : 13.75 punten!!
Noor turnde haar oefening veel beter dan vorige week en bleef (ook met de radslag!!!) op de balk. Helaas had ze wat last van zijwind en maakte ze nogal wat wiebeltjes.
Als laatste naar vloer ; normaal gesproken het beste toestel van Kato, maar vandaag was ze wat rommelig en was dat haar laagste cijfer. Noor turnde vol overtuiging en deed wat ze zou doen--> een mooie oefening!!!
Uiteindelijk had Kato genoeg punten verzameld om een medaille te krijgen: ze werd 5e!!!

 

Noor heeft een 22e plek gehaald.

In januari gaan de meiden weer turnen en dan wordt bekeken wie er door mogen naar de landelijke wedstrijden

.
Terug naar overzicht