Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
15/12/2014

Recreatie is het seizoen goed gestart!


Op zaterdag 29 november was de eerste R-competitie wedstrijd in Huizen en op zondag 7 december waren de eerste wedstrijden van divisie 7 in Almere. Beide wedstrijden zijn voor KO uitstekend verlopen. 

 

Op beide wedstrijden hebben onze turnsters het fantastisch gedaan. In Huizen zijn maar liefst 12 medailles in de wacht gesleept door Keizer Otto turnsters:

Goud was er voor Anna-Sophie Weijers, Kaitlynn Schocke en Liselotte Siebers.

Zilver was er voor Lou Houwen, Lieke Bijlsma en Chaj van Waveren

Brons is behaald door Marcia Verwoert, Tess Henzen, Famke Schrijver, Nienke Borstlap en Rosalotte van den Dikkenberg

Voor Stefanie van Everdingen was er nog een medaille voor een mooie 5e plaats.

Ook de meiden die geen medaille hebben gewonnen hebben allemaal een goede wedstrijd geturnd, voor een aantal in een heel groot deelnemersveld (tot 48 kinderen). Wij zijn dan ook trots op de prestaties van alle 34 Keizer Otto deelneemsters.

Op zondag 7 december waren de junioren en senioren van divisie 7 aan de beurt, een nieuw niveau dit jaar.

Voor Lenthe Klaassen was er goud en voor Roanne Gregory brons in de categorie junioren. Voor Delaja Noordhuis was er in de categorie senioren een bronzen medaille. Sofie Smorenburg behaalde een keurige 6e plaats. 

Voor de meeste van deze meiden was het de eerste keer dat ze een vloeroefening op muziek deden en dat is ontzettend goed gegaan. Voor de volgende wedstrijd gaan we hard aan de slag met nog een aantal verbeterpunten, maar voor nu zijn wij en de turnsters al heel tevreden met het resultaat. 

Terug naar overzicht