Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
29/04/2015

Het was genieten in de Vesting tijdens Koningsdag


De weersvoorspellingen waren de week voor koningsdag niet zo best en hoe dichterbij koningsdag kwam hoe beter het weer zou worden. Koningsdag zelf bleek een grote verrassing in petto te hebben namelijk prachtig, Zonnig en lekker weer! Het gevolg was een heerlijke ouderwetse koningsdag met de vereniging in de vesting van Naarden. Er waren demonstraties van ons Rope Skipping demoteam en van turnsters en turners op de Airtumblingbaan.
Wij hadden een plek gekregen op de hoek van de Marktstraat in het opgeknapte Ruijsdealplein. Onze kraam werd opgebouwd voornamelijk met kleding die voor een mooi prijsje verkocht moest worden. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan de Rope Skippers die deel gaan opnemen aan het Europees kampioenschap.
 
De demonstraties waren weer een groot succes. Veel publiek bleef staan kijken naar de kunsten van ons skippers en turnsters en turners. En omdat de zon zo lekker scheen was dat geen straf. Hieronder zijn een paar foto's te zien van de demonstratie van het rope skipping team.
** Rope Skip Demoteam
 
** Onze kraam op het Ruijsdealplein.
 
Terug naar overzicht