Nieuws

Nieuws

16/03/2020

Keizer Otto sluiten de komende 21 dagen (tot 6 april) haar deuren ivm het coronavisus.

Update: 16-03-2020
Gisteren is mede gedeeld dat alle activiteiten van de sportverenigingen gestaakt moeten worden tot 6 april. Dat betekent dat wij 1 week langer dicht zullen blijven dan wij eerder hebben gemeld.
 
 
Lees meer
26/06/2019

Zaterdag 29 juni gaan de wedstrijden niet door!

Wij hebben het moeilijke besluit moeten nemen om de 1e dag van de OW 2019 - zaterdag 29 juni - uit het programma te halen. Alle wedstrijden op die zaterdag gaan dus NIET door.

De weersvoorspelling die is afgegeven voor aanstaande zaterdag laat zien dat de temperatuur weer boven de 30 graden gaat uitkomen. Dat is een temperatuur waarbij het onverantwoord is om een wedstrijd in een (kleine) gymzaal te organiseren. Niet alleen door de deelnemers maar zeker ook voor het publiek. 

Wij gaan de wedstrijd op een andere moment nog een keer organiseren. Waarschijnlijk ergens in het nieuwe seizoen. Een klein voorbehoud moeten wij wel maken dat er ruimte moet zijn in het volle programma.

Wij hopen jullie nog te zien bij een van de laatste trainingen van het seizoen en moctht dat niet lukken dan wensen wij iedereen een hele fijne en mooie vakantie.

Het bestuur en de train(st)ers.

Lees meer
6/05/2019

Wil jij komen turnen in de gymzaal, poffertjes eten en nog veel meer leuke activiteiten doen dan moet je zeker naar de poffertjesmiddag komen.

Op zaterdag 25 mei zijn jullie welkom in de Kroon voor een poffertjesmiddag.

Je mag één vriendje of vriendinnetje meenemen, maar schrijf deze ook even in.

Wil jij komen op de poffertjesmiddag? Schrijf je dan hier in. Inschrijven is verplicht. 

 
Ja ik schrijf me in voor de pofferrtjesmiddag vanaf 7 jaar! Klik hier!
 
Ja ik schrijf me in voor de poffertjesmiddag  van 4 t/m 6 jaar! Klik hier!
21/02/2019

R-competitie: dit is een wedstrijd waar je op vier onderdelen een oefening gaat doen; sprong, brug, balk en vloer. De wedstrijd vindt deze keer plaats in de Dudok Arena in Hilversum.  Iedereen die geboren is in 2012 of eerder mag hier aan mee doen. Aan deze wedstrijden zijn kosten verbonden, namelijk 5 euro per deelneemster, dit bedrag kun je online via Ideal betalen. Als je je voor de R-competitie inschrijft verwachten we dat je er bent. Afmelden alleen met geldige reden (ziekte/blessure). 

Meedoen aan de R-competitie kan alleen door je in te schrijven via www.keizerotto.nlInschrijven voor de r competitie kan tot uiterlijk 8 maart. Voor alle wedstrijden is het nieuwe recreatie turnpakje (paars/glitter) van Keizer Otto nodig, deze is te bestellen via www.keizerotto.nl.

Lees meer
14/10/2018

R-competitie: Dit zijn 2 wedstrijden op zaterdag 15 december en zaterdag 9 februari in sporthal de Baat in Huizen.  Bij deze wedstrijden doe je een oefening op sprong, brug , vloer en balk. Iedereen die geboren is in 2012 of eerder mag hier aan mee doen. Aan deze wedstrijden zijn kosten verbonden, namelijk 10 euro per deelneemster, dit bedrag kun je online via Ideal betalen. Als je je voor de R-competitie inschrijft verwachten we dat je er allebei de wedstrijden bent. Afmelden alleen met geldige reden (ziekte/blessure). 

Meedoen aan de R-competitie kan alleen door je in te schrijven via www.keizerotto.nlInschrijven voor de r competitie kan tot uiterlijk 3 november. Voor alle wedstrijden is het nieuwe recreatie turnpakje (paars/glitter) van Keizer Otto nodig, deze is te bestellen via www.keizerotto.nl.

Lees meer
25/07/2018

Na de zomervakantie starten er twee nieuwe recreatie-uren in De Zwaaier in Naarden onder leiding van Nathalie Eschauzier. Van 16.00 tot 17.00 uur voor de leeftijd van 6 t/m 8 jaar en van 17.00 tot 18.00 uur voor de leeftijd van 8 t/m 10 jaar. Je mag altijd gezellig langskomen en een gratis proefles volgen. Ook als je op de wachtlijst staat mag je gewoon langskomen!

We hopen jullie snel te zien!

9/05/2018

Zondag 1 juli is er weer een afgymmoment voor de kleuters die het beweegdiploma volgen. Dit vindt plaats in gymzaal de Kroon (Meerstraat 88 te Naarden).

 

Klik hier om je in te schrijven!

 

4/05/2018

We waren er weer bij!

Op onze "vaste" plek bij de Utrechtse Poort / Dortsmanplein hadden we onze kraam ingericht. We hebben rond om de kraam heel duidelijk gemaakt dat wij hier zijn: veel ko-vlaggen!
De jaarlijkse "reuni" en de leuke demonstraties kunnen beginnen. Dit jaar hadden een een bijzondere gast. Onze burgermeester kwam ook even Rope Skippen.

Lees meer
12/04/2018

Hier vindt u de tijden voor de laatste R-competitie op zaterdag 14 april 2018, voor de recreatie turnsters uit Naarden o.l.v. Merel, Nathalie, Simone, Bianca en Meike of uit Bussum o.l.v. Pascal.

Op zaterdag 14 april vindt de laatste wedstrijd van de R-competitie plaats. In het overzicht hieronder kunt u terugvinden hoe laat de wedstrijd van uw dochter plaatsvindt.
De tijden hieronder zijn de tijden die de dames aanwezig moeten zijn. Wij hebben hierbij al rekening gehouden met het feit dat de wedstrijd eerder kan beginnen. Je hoeft dus niet  eerder te komen dan de hieronder aangegeven tijd. De wedstrijden vinden plaats in turnhal de Baat, IJsselmeerstraat 3B, Huizen.

Denk er aan dat je je turnpak aantrekt en dat je geen of een onopvallende onderbroek eronder draagt. Verder is het belangrijk om je haren goed vast te doen. Publiek wordt om een kleine bijdrage gevraagd.

Het is altijd erg druk met parkeren, houd hier rekening mee.

Afmelden alleen met goede reden graag met sms/app naar het mobiele nummer dat op de uitgedeelde brief staat. 

Tot zaterdag!

 

Ronde 1 aanwezig 8.15 uur
Fleur Boersma
Cyara ter Mijteren
Tess de Boer
Marise van Leijen
Michelle van der vegte
Josefine Bouwmans
Suze ter Horst
Leonie Horst
Bibi Tjan
Sam van Houten
Malika Boot
Noor van den Brink
Marly Eggenkamp
Bente de Nooij
Fien Valstar
Fiene Zeldenrijk
Sophie van Bezeij
Cato Boertjes
Laura Horst
Mauri Kok
Puck Vlaanderen
Emma Leijenhorst
Elin Lakeman
Philine Smelt 

Ronde 2 aanwezig 12.00 uur

Jasmijn Reeser
Arwen Jansen
Florence Roozendaal 
Julia Meis
Emma Zijlstra

Ronde 3 aanwezig 14.15 uur
Pien Hagen
Julia Drachter
Renée Cramer
Marcia Verwoert
Julia Busch
Nienke Scheers

Ronde 4 aanwezig 16.45 uur
Eline van Everdingen
Rada Danova
Guusje Schrijver
Délaja Noordhuis
Soraya Lam
Aïsha Piet
Larissa ter Horst

11/04/2018

Recreatie:

Dinsdaggroep onder leiding van Tanja in Bussum (Bremstraat) traint niet op 1 mei en 8 mei
Woensdaggroep onder leiding van Pascal in Bussum (Bremstraat) traint niet op 25 april en 2 mei 
Woensdaggroep onder leiding van Bianca en Nathalie in Naarden (de Kroon) traint niet op 2 mei en 9 mei
Donderdaggroep onder leiding van Simone in Naarden (de Zwaaier) traint niet op 26 april, 3 en 10 mei
Vrijdaggroep onder leiding van Meike en Merel in Naarden (de Kroon) traint niet op 27 april en 4 mei

Selectie:


Dinsdaggroep onder leiding van Muriel en Bianca in Naarden (de Kroon) traint niet op 24 april en 1 mei

10/04/2018

Vanavond was de bekendmaking welke verenigingen in Gooi- en Vechtstreek een bedrage uit de Rabobank Clubkas Campagne hadden verdiend.
Zoals jullie ongetwijfeld nog wel weten, zouden wij uit die Rabocampagne een financiële bijdrage verwerven, indien er voldoende leden van de Rabobank daarvoor een stem op onze vereniging zouden uitbrengen. Door deelname waren we sowieso verzekerd van een minimale bijdrage van € 250,--, dus we zouden hoe dan ook vanavond een prijswinnaar worden J. Voor deze bekendmaking had de Rabobank de 1e etage van het filmhuis in Bussum afgehuurd. We werden ontvangen met koffie en gebak, dus de start was al direct goed J.
En toen de uitslag.

Lees meer
1/12/2017
Hier vindt u de tijden voor de tweede R-competitie op zaterdag 10 februari 2018, voor de recreatie turnsters uit Naarden o.l.v. Merel, Nathalie, Simone, Bianca en Meike of uit Bussum o.l.v. Pascal.

Op zaterdag 10 februari vindt de tweede wedstrijd van de R-competitie plaats. In het overzicht hieronder kunt u terugvinden hoe laat de wedstrijd van uw dochter plaatsvindt.
De tijden hieronder zijn de tijden die je aanwezig moet zijn. Wij hebben hierbij al rekening gehouden met het feit dat de wedstrijd eerder kan beginnen. Je hoeft dus niet  eerder te komen dan de hieronder aangegeven tijd. De wedstrijden vinden plaats in turnhal de Baat, IJsselmeerstraat 3B, Huizen.

Denk er aan dat je je turnpak aantrekt en dat je geen of een onopvallende onderbroek eronder draagt. Verder is het belangrijk om je haren goed vast te doen. Publiek wordt om een kleine bijdrage gevraagd.

Het is altijd erg druk met parkeren, houd hier rekening mee.

Afmelden alleen met goede reden graag met sms/app naar het mobiele nummer dat op de uitgedeelde brief staat. 

Tot zaterdag!

Wil je de hele indeling zien? (voor het begintoestel of op welke baan je zit) klik hier.

Ronde 1 aanwezig 8.15 uur:
Sanne Rezaei
Marly Eggenkamp
Leonna Hoekstra
Tess de Boer
Noor van Schijndel
Tirza Fianen
Sytske Gorter
Arwen Jansen
Emmy Makaske
Liv Vestse
Amelie Pruijmboom
Julia Meis
Vive Kohler

Ronde 2 aanwezig 11.00 uur:
Fien Valstar
Fiene Zeldenrijk
Mauri Kok
Bien van der Aart
Malika Boot
Noor van den Brink
Morris Hendriks
Pien Hagen
Robynn Koene
Juno Brand
Merel Fianen
Olivia Hendriks
Anne Voogd
Eline van den Hout
Marcia Verwoert
Nienke Scheers
Julia Busch

Ronde 3 aanwezig 13.30 uur:
Noortje de Boer
Juanita Frankvoort
Shira Verhey
Tess Hondeman

Ronde 4 aanwezig 16.00 uur:
Juliette Brouwer
Rada Danova
Eline van Everdingen
Guusje Schrijver
Isabelle Janssen
Aisha Piet
Valerie Michielsens
Delaja Noordhuis
Soraya Lam
Julia Remous

 

20/11/2017

In het komend weekend wordt de 1e voorwedstrijd georganiseerd in de Baat in Huizen. Hier doet (bijna) de hele turnselectie van Keizer Otto aan mee.

Kom kijken en moedig iedereen aan!!
Mocht u komen kijken, houd er dan wel rekening mee dat er entreegeld wordt gevraagd!

Hier onder staat een link naar de indeling:

Indeling_Tijden_Voorwedstrijd_Huizen

Je bent aanwezig 15 minuten voor aanvang warming-up!

 

Lees meer
31/10/2017

Hieronder vindt u de indeling van het Springfestijn in de Lunet (Amersfoortsestraatweg 16, Naarden) zaterdag 4 november 2017. Deze indeling is voor de meisjes (en kleuters) die trainen bij Nathalie, Bianca, Simone, Meike, Merel, Pascal of Tanja. Zorg dat je je turnpak vast aan hebt. Het kan druk zijn in de kleedkamer. Van het publiek wordt een bijdrage van 1 euro per persoon gevraagd. Kleuters in blauw/witte kleding. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Tip: kom lekker op de fiets, er is weinig parkeermogelijkheid.

Kleuters aanwezig 8.45

Sofia Sultiens

Vivien Kroese

Lucy Kerkhoven

Veerle Blokker

Teddy Gerritsen

Sophia van Meurs

 

Meike/Merel aanwezig 8.45

Julia Meis

Marly Eggenkamp

Romana Gieling

Emma Zeilstra

Emmy Makaske

Amelie Pruymboom

Amanda van der Vegte

Cato Koorn

Romijn Rouwendal

Mauri Kok

 

Pascal aanwezig 10.00 
Robynn Koene

Puck  Vlaanderen

Liv Vestre

Leonna Hoekstra

Sanne Rezaei

Sanne van der Heijden

 

Bianca aanwezig 10.30

Sanne Verheul

Benthe Blokker

Suze ter Horst

Julie Eijsink

Fien Valstar

Philine Smelt

Wieke van Boetselaar

Elin Lesser

Norah van Fastenhout

Emmelot te Riele

Amelie van Veen

Cato Kok 

 

Simone aanwezig 10.45

Pien Hagen

Malika Boot

Britte Jellema

Sytske Gorter

Femke Kool

Noortje Mannaerts

Morris Hendriks

Liene Smit

Yara van Wijk

Willemijn Ypma

Florence

 

Simone aanwezig 12.00

Soraya Lam

Valerie Michielsens

Nienke Borstlap

Tess Hondeman

Aisha Piet

Nienke Scheers

Marcia Verwoert

Juliette Brouwer 

Eline van Everdingen

Guusje Schrijver

Rada Danova

Noortje de Boer

28/04/2017

Afgelopen woensdag is onze voorzitter Andre Hollegie verrast met een lintje van de Koning. Hij benoemt als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Gefeliciteerd!

De hele vereniging is trots en vindt het een eer dat al het werk dat onze voorzitter verricht nu is beloond door de Koning.  

Lees meer
18/04/2017

Voor de meivakantie (21 april t/m 7 mei) geldt het volgende:

  • alle recreatie turnlessen (meisjes en jongens) gaan niet door met uitzondering van:

                  - vrijdag 21 april a.s. (training van Meike)

                  - zaterdag 22 april a.s. (training van Pascal)

  • de train(st)ers van de selectiegroepen hebben als het goed is zelf met jullie gecommuniceerd welke trainingen wel en niet doorgaan

Mocht je je vervelen, kom dan gezellig langs op Koningsdag bij onze kraam in de Vesting!
Vanaf maandag 8 mei geldt weer het gewone lesrooster.

Keizer Otto wenst jullie een fijne vakantie!

15/03/2017
Hier vindt u de tijden voor de laatste R-competitie op zaterdag 25 maart 2017, voor de recreatie turnsters uit Naarden o.l.v. Nathalie, Simone, Bianca en Meike of uit Bussum o.l.v. Tanja of Pascal.

Op zaterdag 25 maart vindt de laatste wedstrijd van de R-competitie plaats. In het overzicht hieronder kunt u terugvinden hoe laat de wedstrijd van uw dochter plaatsvindt.
De tijden hieronder zijn de tijden dat je aanwezig moet zijn. Wij hebben hierbij al rekening gehouden met het feit dat de wedstrijd eerder kan beginnen. Je hoeft dus niet  eerder te komen dan de hieronder aangegeven tijd. De wedstrijden vinden plaats in turnhal de Baat, IJsselmeerstraat 3B, Huizen.

Denk er aan dat je je turnpak aantrekt en dat je geen of een onopvallende onderbroek eronder draagt. Verder is het belangrijk om je haren goed vast te doen. Publiek wordt om een kleine bijdrage gevraagd.

Het is altijd erg druk met parkeren, houd hier rekening mee.

Afmelden alleen met goede reden graag met sms/app naar het mobiele nummer dat op de uitgedeelde brief staat.

Wedstrijd 1 8.15 - 11.15 uur
Benthe Maat
Elin Lakeman
Morris Hendriks
Feline van der Straten
Frederique Grijpink
Philine Smelt
Stella Anink
Liene Smit
Heidi Sorensen
Amanda van der Vegte
Julianne Tushuizen
Vive Kohler
Jasmijn Reeser

Wedstrijd 2 11.15 - 13.45 uur
Desiree Bakker
Eline van den Houten
Emdy Schras
Iris Sprong
Juno Brand
Mila Keetalaar
Nienke Meijer
Pien Fiolet
Pien Hagen
Robynn Koene
Sofie Pekelharing
Sophie de Graaf
Solimar Fernandes Da Cruz

Wedstrijd 3 13.45 - 16.00 uur
Cato Mol
Daniella van den Hout
Dido Douma
Eline van Everdingen
Guusje Schrijver
Isabelle Jansen
Jessah Hendriks
Nila Gunec
Rada Danova
Marcia Verwoert
Tess Hondeman

Wedstrijd 4 16.00 - 18.00 uur
Rosalotte van den Dikkenberg
Délaja Noordhuis
Anne Voogd
Renee Kramer
Juanita Frankvoort
 

8/02/2017

Zaterdag 28 januari is Tineke van den Born benoemd als Erelid van de gymnastiek en turnvereniging Keizer Otto. Tineke is al ongelovelijk veel jaren betrokken bij de vereniging. Ze is als turnster begonnen en heeft daarna tot aan haar pensioen heel veel leden in beweging gebracht en in beweging gehouden. De groepen van Tineke waren altijd goed gevuld en iedereen deed enthousiast mee.

Lees meer
2/02/2017
Hier vindt u de tijden voor de eerste R-competitie op zaterdag 10 december 2016, voor de recreatie turnsters uit Naarden o.l.v. Nathalie, Simone, Bianca en Meike of uit Bussum o.l.v. Tanja of Pascal.

Op zaterdag 11 februari vindt de tweede wedstrijd van de R-competitie plaats. In het overzicht hieronder kunt u terugvinden hoe laat de wedstrijd van uw dochter plaatsvindt.
De tijden hieronder zijn de tijden dat je aanwezig moet zijn. Wij hebben hierbij al rekening gehouden met het feit dat de wedstrijd eerder kan beginnen. Je hoeft dus niet  eerder te komen dan de hieronder aangegeven tijd. De wedstrijden vinden plaats in turnhal de Baat, IJsselmeerstraat 3B, Huizen.

Denk er aan dat je je turnpak aantrekt en dat je geen of een onopvallende onderbroek eronder draagt. Verder is het belangrijk om je haren goed vast te doen. Publiek wordt om een kleine bijdrage gevraagd.

Het is altijd erg druk met parkeren, houd hier rekening mee.

Afmelden alleen met goede reden graag met sms/app naar het mobiele nummer dat op de uitgedeelde brief staat.

Wedstrijd 1 8.15 - 11.15 uur
Lili van Witteveen
Cecile ten Kate
Emmelot te Riele
Feline van der Straten
Frederique Grijpink
Amanda van der Vegte
Sytske Gorter

Wedstrijd 2 11.30 - 13.45 uur

Heidi Sorensen
Merel Verheul
Annelise Smelt
Desiree Bakker
Fenna Hoekman
Helen Willems
Juno Brand
Merel Fianen
Romyn Rouwendal
Sofie Pekelharing
Isanne van Daalen
Solimar Fernades Da Cruz

Wedstrijd 3 13.45 - 16.00 uur
Danielle Maria van den Hout
Eline van Everdingen
Guusje Schrijver
Noortje de Boer
Rada Danova
Suzanne Grijpink
Liselotte Siebers
Nienke Borstlap
Soraya Lam

Wedstrijd 4 16.00 - 18.00 uur
Anne Voogd
Marcia Verwoert
Tess Hondeman
Donna de Leur
Rosalotte van den Dikkenberg
Delaja Noordhuis
Hajar Bendrif
Elle Bohm
Rosalie Vermeulen

 
21/12/2016

Voor alle recreatie-groepen is het Kerstvakantie:

Van: VRIJDAG 23 DECEMBER 2016

Tot: ZONDAG 8 JANUARI 2017

 

Fijne Kerstdagen en een heel gezellige Jaarwisseling.

 

 

Lees meer
30/11/2016
Hier vindt u de tijden voor de eerste R-competitie op zaterdag 10 december 2016, voor de recreatie turnsters uit Naarden o.l.v. Nathalie, Simone en Bianca of uit Bussum o.l.v. Tanja of Pascal.

Op zaterdag 10 december vindt de eerste wedstrijd van de R-competitie plaats. In het overzicht hieronder kunt u terugvinden hoe laat uw dochter moet turnen. 
De tijden hieronder zijn de tijden dat je aanwezig moet zijn. Wij hebben hierbij al rekening gehouden met het feit dat de wedstrijd eerder kan beginnen. Je hoeft dus niet  eerder te komen dan de hieronder aangegeven tijd. De wedstrijden vinden plaats in turnhal de Baat, IJsselmeerstraat 3B, Huizen.

Denk er aan dat je je turnpak aantrekt en dat je geen of een onopvallende onderbroek er onder draagt. Verder is het belangrijk om je haren goed vast te doen. Publiek wordt om een kleine bijdrage gevraagd.

Afmelden alleen met goede reden graag met sms/app naar het mobiele nummer dat op de uitgedeelde brief staat.

Wedstrijd 1 8.15 - 11.15 uur
Lili van Witteveen
Cecile ten Kate
Emmelot te Riele
Feline van der Straten
Frederique Grijpink
Amanda van der Vegte
Sytske Gorter

Wedstrijd 2 11.00 - 13.30 uur
Heidi Sorensen
Merel Verheul
Annelise Smelt
Desiree Bakker
Fenna Hoekman
Helen Willems
Juno Brand
Merel Fianen
Romyn Rouwendal
Sofie Pekelharing
Isanne van Daalen
Solimar Fernades Da Cruz

Wedstrijd 3 13.15 - 15.45 uur
Danielle Maria van den Hout
Eline van Everdingen
Guusje Schrijver
Noortje de Boer
Rada Danova
Suzanne Grijpink
Liselotte Siebers
Nienke Borstlap
Soraya Lam

Wedstrijd 4 15.30 - 18.00 uur
Anne Voogd
Marcia Verwoert
Tess Hondeman
Donna de Leur
Rosalotte van den Dikkenberg
Delaja Noordhuis
Hajar Bendrif
Elle Bohm
Rosalie Vermeulen

 

 

13/11/2016
Zondag 18 december 2016 is er een afgymmoment voor peuters en kleuters die het beweegdiploma volgen. Dit vindt plaats in gymzaal de Kroon (Meerstraat 88 te Naarden).
Lees meer
29/10/2016

Indeling Springwedstrijden 4 november Recratie voor meisjes die trainen bij Bianca, Nathalie, Simone, Meike, Merel, Pascal of Tanja.

Lees meer
26/04/2016

In de Mei-vakantie (maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei) gaan ALLEEN de volgende trainingen door:

Gymzaal de Kroon:

Dinsdag 26 april - 17:00-20:00 uur - Selectie turnen Meisjes

Zaterdag 7 mei - 9:00 - 12:00 uur - turnselectie - turnsters vanaf Instap tot en met Senioren.

 

Lees meer
20/01/2016
Na 2 wedstrijden in het Rayon kunnen 27 turnsters (van de 58) zich voorbereiden op hun volgende wedstrijd in de Regio. Voor een aantal is dat een halve finale en een aantal zijn meteen toegelaten tot de Regiofinale. De wedstrijden worden in maart en april 2016 gehouden.
Lees meer
14/12/2015

Van vrijdag 18 december t/m zondag 3 januari is er géén training voor de Recreatie groepen in Naarden. Let op: vrijdag 18 december is er dus geen les. 

De selectiegroepen en de groepen in Bussum kunnen bij de train(st)er navragen of de trainingen doorgaan in de vakantie. 

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een sportief 2016!

Lees meer
30/11/2015
Hier vindt u de tijden voor de tweede R-competitie op 23 januari, voor de recreatie turnsters uit Naarden o.l.v. Nathalie of Bianca.
Lees meer
30/08/2015

Wie jarig is trakteert! 115 keer HOERA!!

Omdat Keizer Otto dit seizoen 115 jaar bestaat krijgt elk lid een klein taartje.
Dit heerlijke gebak is mede mogelijk gemaakt door de Naardense Banketbakkerij Olsthoorn!

 

16/08/2015

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn de lessen voor het recreatie turnen op woensdag van 16:30 - 17:30 in de gymzaal van de Lunet! De lestijden blijven verder hetzelfde.

Dus gymde je voorheen in het Wellant College, dan is vanaf dit seizoen de nieuwe locatie de Lunet! 

28/06/2015

Op zondag 21 juni jl werden de examen gehouden van de Trainer2 opleiding. Hier deden 4 assistent van onze vereniging aan mee. We zijn er blij en trots dat alle vier de assistenten zijn geslaagd!!

GEFELICITEERD Anouk Danique, Puck en Bibi!!

Jullie hebben hard gewerkt en het diploma zeer zeker verdiend. Veel plezier met jullie diploma en we hopen dat jullie ook met veel plezier binnen onze vereniging aan de slag gaan/blijven.

Lees meer
18/06/2015

Deze informatie is voor de kinderen die op donderdag in de Zwaaier trainen.

Donderdag 2 juli 2015 is helaas alweer onze laatste training voor de zomervakantie! Wij trainen de laatste twee donderdagen voor de zomervakantie (donderdag 25 juni en donderdag 2 juli) niet in gymzaal ‘De Zwaaier’ maar in gymzaal ‘De Kroon’. Het adres van deze gymzaal is:

De Kroon (Grote gele gymzaal bij de Tweemaster) Meerstraat 88
Naarden

De eerste training na de vakantie zal zijn op donderdag 20 augustus 2015 deze training is wel gewoon weer in gymzaal ‘De Zwaaier’.

Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben! Groetjes,
Bianca, Nathalie en Lucie 

29/04/2015
De weersvoorspellingen waren de week voor koningsdag niet zo best en hoe dichterbij koningsdag kwam hoe beter het weer zou worden. Koningsdag zelf bleek een grote verrassing in petto te hebben namelijk prachtig, Zonnig en lekker weer! Het gevolg was een heerlijke ouderwetse koningsdag met de vereniging in de vesting van Naarden. Er waren demonstraties van ons Rope Skipping demoteam en van turnsters en turners op de Airtumblingbaan.
Lees meer
8/04/2015
Donderdag 16 april 2014 vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van G.T.V. Keizer Otto plaats. De koffie staat klaar om 19:45 en de vergadering zal starten om 20:00. Locatie: Clubhuis van De Kroon (Meerstraat 88, Naarden).
Lees meer
24/03/2015
Afgelopen zondag was het Rayonkampioenschap voor de 4e, 5e divisie en voor D1 en D2 turnsters in Huizen. Dit kampioenschap is een eenmalig wedstrijd, maar wel met een paar extra leuke "bijzaken".
Zo wordt er bij de wedstrijd niet alleen de allround uitslag bekend gemaakt maar wordt er ook per toestel een kampioen aangewezen. En als tweede worden de 5 beste turnsters in de 4e divisie en D1 uitgenodigd om namens het Rayon deel te nemen aan het Regiokampioenschap voor Rayonteams eind juni.
Lees meer
23/02/2015
Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de laatste R-Competitie wedstrijd op 30 mei 2015.
Lees meer
28/01/2015

Afgelopen zondag - 25 januari - was de 2e Rayonwedtrijd in Huizen voor de 4e en 5e divisie turnster en voor de D1 en D2 turnsters. De wedstrijd was ook bepalend voor wie er door mogen stromen naar de regio-wedstrijden.

 
Lees meer
12/01/2015

Hieronder even een korte opsomming van de klussen die zijn uitgevoerd tijdens de laatst gehouden KLUS-dag in de Kroon:

  • Muur kleedkamer 1 is geschilderd
  • Muur hal bij ingang zaal is geschilderd
  • Grote trampoline schoon gemaakt en vet aangebracht
  • Voor een aantal herentoestellen zijn vloerbeschermers gesneden
  • Enkele kapotte lampen zijn vervangen
  • De Kerstspullen zijn opgeborgen
  • En nog een paar klusjes van de Klussen-lijst.
Lees meer
15/12/2014

Op zaterdag 29 november was de eerste R-competitie wedstrijd in Huizen en op zondag 7 december waren de eerste wedstrijden van divisie 7 in Almere. Beide wedstrijden zijn voor KO uitstekend verlopen. 

Lees meer
14/12/2014

Vandaag mochten Kato en Noor naar Amsterdam om hun eerste voorwedstrijd te turnen om zich te plaatsen voor de landelijke wedstrijden later dit seizoen.

Ze mochten bij sprong beginnen. Allebei sprongen ze prachtig over de Pegases. Daarna de 2esprong bij de mattenstapel; Kato turnde de arabier flickflack tot stand en Noor de streksalto. Kato liet een mooie sprong zien, maar helaas was de aanloop van Noor iets te zacht waardoor de landing niet helemaal lukte.
Het tweede toestel was rek; de klosjes voelden iets anders dan die in de zaal, maar gelukkig turnden de meiden goede oefeningen. Noor met mooie hoge zwaaien en Kato zelfs met twee reuzen.
Daarna was de balk aan de beurt; Kato turnde een SUPER oefening, waar later zelfs andere trainers complimenten over kwamen brengen. Ze werd dan ook beloond met een zeer hoog cijfer : 13.75 punten!!
Noor turnde haar oefening veel beter dan vorige week en bleef (ook met de radslag!!!) op de balk. Helaas had ze wat last van zijwind en maakte ze nogal wat wiebeltjes.
Als laatste naar vloer ; normaal gesproken het beste toestel van Kato, maar vandaag was ze wat rommelig en was dat haar laagste cijfer. Noor turnde vol overtuiging en deed wat ze zou doen--> een mooie oefening!!!
Uiteindelijk had Kato genoeg punten verzameld om een medaille te krijgen: ze werd 5e!!!

 

Noor heeft een 22e plek gehaald.

In januari gaan de meiden weer turnen en dan wordt bekeken wie er door mogen naar de landelijke wedstrijden

Lees meer
10/12/2014
Tessa heeft een medaille gehaald. Met het laatste toestel te gaan stond ze op een 2e plaats, maar ze draaide haar hand open bij het inturnen op brug. Toch heeft zij op haar kiezen gebeten en laten zien dat ze door kan zetten.
Ipv af te haken heeft zij een keurige oefening geturnd en werd zij beloond met een 5e plek.


Lees meer
3/09/2014
Kennismaken met onze vereniging? Volg dan een gratis proefles. Kijk voor meer informatie bij Sporten - Recreatief Turnen!
Lees meer