Sporten

Lesrooster

Rooster

Elke woensdag avond
19:00 - 20:00

Wist je dat?!?

Damien Walters een van de bekendste freerunners is van de wereld. Nog veel interessanter: hij was vroeger ook een hele goeie turner!

Damien Walters

Freerunning - Nu ook bij GTV Keizer Otto

Als je een route tegenkomt zonder obstakels, leidt deze vast nergens naar toe.
Van freerunning krijg je energie, lef en plezier!

Wachtlijst Freerunning

Het is heel snel gegaan, maar de lessen Freerunning zitten alweer vol!
Concreet wil dat zeggen dat de groep momenteel bestaat uit 24 deelnemers; wat ons betreft het maximaal aantal voor deze sport.

Proefles.
Proeflessen zijn nog steeds mogelijk! Dus kom vooral langs om te kijken of je deze sport leuk vindt. Echter nadat je twee keer hebt mee gedaan aan een proefles, kom je op de wachtlisjt te staan.

Wanneer kan ik dan mee doen?
De trainer houdt zelf de wachtlijst bij en laat weten wanneer je nummer een, twee of drie bent op de wachtlijst. Komt er een plekje vrij en sta je bovenaan de lijst, dan brengen we jou hiervan op de hoogte.

Bekijk hier de huidige wachtlijst.

Waar kan ik me aanmelden voor de wachtlijst?
Dat kan via dit formulier.

 

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere lokaties. Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. De obstakels die je tekenkomt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter te freerunnen. Het is de bedoelding dat je met vloeiende bewegingen beheersing krijgt over het bewegen in je omgeving, dit kan door trucs en adembenemende salto's. En dat maakt freerunnen zo gaaf!

Als jij ook wilt leren freerunnen dan kan dat! Je kunt hiervoor twee proeflessen doen op woensdag avond van 19:00 - 20:00 in gymzaal De Kroon. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden; je kunt gewoon een keertje langs komen!

Let op, er is momenteel wel een wachtlijst voor het Freerunning. Een proefles meedoen is uiteraard nog steeds mogelijk, alleen wordt je daarna op de freerunning wachtlijst gezet.

Onze trainers

Pascal Kempers

Pascal is de recratie-trainer op de woensdagmiddag in de gymzaal aan de Bremstraat. Op zaterdag is hij de trainer van de selectie groep 6e divisie.

meer info