Sporten

Wanneer mogen we?

Lesrooster

Wedstrijdrooster

Proberen?

Probeer vrijblijvend twee proeflessen

Recreatie Turnen van een uur

Proefles?

Materiaal nodig?

Het beste materiaal koop je bij een van onze partners

Shop nu

Recreatie turnen dames en heren

Onder de paraplu Gymnastiek vallen veel vormen van bewegen en Keizer Otto probeert veel vormen aan te bieden binnen haar recreatie turnen. We geven veel aandacht aan de basisvormen van bewegen.

De bekende basisvormen die we aanbieden zijn springen, klimmen, duikelen, etc. Speciale aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van iedere turnster/turner op haar/zijn eigen niveau.

Tijdens de recreatielessen op woensdag en donderdag wordt er aandacht besteed aan turnen en gymnastiek (denk hierbij aan ringen, touwen, acrogym etc.). De focus in de lessen ligt op het turnen waarbij vooral de technische opbouw van de basiselementen zoals koprol, handstand, radslag enzovoort centraal staat. Daarnaast wordt er regelmatig op de vier toestellen geturnd. Ook is er in deze lessen ruimte voor een (bal/tik)spel. We proberen een zo gevarieerd mogelijk lesaanbod neer te zetten.
Binnen de recreatielessen op vrijdag wordt er alleen aandacht besteed aan het toestelturnen en de technische opbouw van de basiselementen.

Voor alle recreanten is het mogelijk om mee te doen aan wedstrijden. Zo zijn er de leuke en vrijblijvende Springwedstrijden en Onderlinge Wedstrijden. Voor de fanatieke turnster is er ook nog een meer serieuze Recreatie Competitie van drie wedstrijden, voor deze wedstrijden geldt een minimum leeftijd.

Wachtlijst Recreatie turnen

Voor sommige lessen geldt een wachtlijst, zoals terug te vinden is in het lesrooster. Lees hieronder verder hoe je je kunt aanmelden voor de wachtlijst.

Proefles.
Proeflessen zijn nog steeds mogelijk, dus kom vooral langs om te kijken of je deze sport leuk vindt. Echter nadat je twee keer hebt mee gedaan aan een proefles, kom je op de wachtlijst te staan.

Wanneer kan ik dan mee doen?
De train(st)er houdt zelf de wachtlijst bij en laat weten wanneer je aan de beurt bent. Komt er een plekje vrij en sta je bovenaan de lijst, dan brengen we jou hiervan op de hoogte.

Waar kan ik me aanmelden voor de wachtlijst?
Dat kan via dit formulier.

 

Onze trainers

Sebastien Hoek

Trainer wedstrijd- en recreatie turnen heren en rope skipping demoteam; Lid van Jeugdraad

meer info
Nathalie Eschauzier

Trainster meisjes recreatie, kleutergym en seniorenturnen.

meer info
Tanja van Eck

Verzorgt de lessen Ouder-Kind gymnastiek en Peuter-gymnastiek. En Meisjes 6-8 jaar.

meer info
Roos Veen

meer info
Bibi Dekker

meer info
Anouk van der Mark

meer info
Delaja Noordhuis

meer info
Merel Klaassen

Merel is op donderdagavond de trainster voor ons Puber-uur in de Kroon en op de vrijdag geeft Merel training aan 2 recreatie groepen en een selectie groep op het h-supplement nivo.

meer info